headerslide

Workshop SNCU controles & Wet Tegemoetkoming Loondomein (WTL)

05-08-2017

Nocore organiseert de workshop ‘SNCU controles & Wet Tegemoetkoming Loondomein (WTL)’. Een workshop speciaal voor directieleden en managers van uitzend- en payrollorganisaties. Voor meer informatie, lees gauw verder.

Voor wie: Directieleden en managers van uitzend- en payrollorganisaties

  • SNCU-controles

Vaak wordt gedacht dat een controle door SNCU min of meer vergelijkbaar is met bijvoorbeeld een NEN-controle. Dat NEN-controles meestal goed verlopen zegt helaas niets over de gevolgen als de SNCU komt controleren. In slechts 7% van de SNCU-controles worden er geen afwijkingen geconstateerd (bron SNCU 2015), fouten leiden direct tot een schadelast. Na deze workshop bent u goed op de hoogte van de werkwijze van de SNCU en hoe u problemen kunt voorkomen.

  • Wet Tegemoetkoming Loondomein (WTL)

Ondanks dat de Wet Tegemoetkoming Loondomein 1 januari 2017 in werking is getreden, is er nog maar weinig uitleg geweest over de gevolgen voor werkgevers. De wet bestaat uit het lage inkomensvoordeel (LIV) en het loonkostenvoordeel (LKV) en kan vele duizenden euro’s voordeel voor werkgevers opleveren mits de administratie goed is ingericht en loongegevens regelmatig worden gecontroleerd. Na deze workshop weet u waar de valkuilen liggen en hoe uw arbeidskapitaal kunt optimaliseren. Ook hoort u hoe u tot 1 januari 2018 maximaal kunt profiteren van het huidige stelsel van premiekortingen.

Voor de Workshop kunnen er maximaal 50 deelnemers deelnemen . Toewijzing zal geschieden op binnenkomst van aanmelding.

De workshop wordt gegeven door Henk Geurtsen en Chris van der Laan van Flex-Experts.

U ontvangt voorafgaand aan de workshop van Flex-Experts een vragenformulier. Uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres wordt derhalve door ons verstrekt aan Flex-Experts. Mocht u hier niet mee akkoord gaan vernemen wij dit graag van u.

Datum: 12 oktober 2017
Ontvangst: 12.00 uur (incl. broodje)
Aanvang: 12.30-16.00 uur
Locatie: Nocore, Runmolen 30 te Uden

Aanmelden:

Wilt u deelnemen aan bovenstaande workshop dan kunt u zich op de website aanmelden http://www.nocore.nl/. De kosten voor de workshop bedragen € 95,00 (excl. BTW). Vermeld naam bedrijf en naam deelnemer. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Graag tot ziens !

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G