headerslide

Samenwerking Nocore en Codex: Instroom Monitor

20-03-2023

Codex heeft voor de optimale benutting van regelingen bij instroom van nieuwe medewerkers de Instroom Monitor ontwikkeld. Met dit softwareplatform worden Loonkostenvoordelen, SROI, no-riskpolis en overige instroomsubsidies geautomatiseerd voor u afgehandeld. Hiermee neemt Codex het gehele proces over van het signaleren van regelingen, tot eventuele realisatie, onderbouwing en controle.

Koppeling software Nocore en Instroom Monitor

Nocore heeft met Codex een nauwe samenwerking: de software van Nocore en die van de Instroom Monitor kan worden gekoppeld. Hoe werkt dit? Als u een nieuwe medewerker aanneemt dan stuurt de software van Nocore de data automatisch door naar de Instroom Monitor van Codex.

De Instroom Monitor toetst of er recht bestaat op een subsidie of regeling voor uw nieuwe medewerker en voert het proces hiervoor uit. Met deze koppeling kunnen gegevens daarnaast veilig, snel en foutloos worden ingevoerd, voor gebruik van de Instroom Monitor.

Voordelen Instroom Monitor

Na elke indiensttreding van een nieuwe medewerker moet u binnen drie maanden weten of de medewerker voldoet aan de voorwaarden van het Loonkostenvoordeel (LKV). Met de Instroom Monitor richt u het proces vanaf de instroom van een nieuwe medewerker strak en efficiënt in. Dit zorgt voor tijdswinst, gemak, tijdige uitvoering en maximale opbrengst. De gegevens zijn zichtbaar en continu te volgen via uw eigen beveiligde dashboard.

Contact

Meer weten over de Instroom Monitor? Neem contact met ons op.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G