headerslide

Nocore nodigt haar klanten uit voor ‘nieuw elan’ SuperUser-dagen

17-08-2022

Iedere twee jaar organiseert Nocore bijeenkomsten voor haar klanten, de zogenaamde SuperUserdagen. Helaas zijn deze bijeenkomsten de afgelopen jaren door Corona niet doorgegaan, maar nu pakken we de draad weer op. Met nieuw elan. Op dinsdag 20 september staat er een bijeenkomst gepland voor de SuperUsers van Nocore Flex. Woensdag 21 september vinden de bijeenkomsten plaats voor de SuperUsers van Nocore ItsClean en Nocore Facilitair.

De bijeenkomsten hebben een iets andere vorm dan voorheen. Ad Klösters: “Uiteraard zullen we onze klanten bijpraten over de ontwikkelingen bij Nocore, over onze producten, partners en samenwerkingen, maar ook horen we graag hoe ieder onze software en diensverlening ervaart. Daarbij kunnen zij onze nieuwste toepassingen bekijken en hun ideeën delen met onze, ook aanwezige consultants. Want hoe leuk is het om elkaar, onder het genot van een hapje & drankje, op een informele manier te ontmoeten.”

Sév Smits: “Per gebruikersgroep hebben we een boeiend programma opgesteld met sprekers, waaronder Dirk Tuip van FacilityApps voor de gebruikers van Nocore ItsClean en Nocore Facilitair en Arjan Elbers van Getnoticed voor de SuperUsers van Nocore Flex. We hopen onze gasten te trakteren op inspirerende en vooral gezellige bijeenkomsten.”

De events vinden plaats in de creatieve omgeving van de Ideeënfabriek in Uden op dinsdag 20 september en woensdag 21 september. De SuperUsers van Nocore hebben hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen met informatie over het programma, locatie en tijden.
Heeft u deze uitnodiging gemist? Schrijf u dan direct in via deze links:
– SuperUser-bijeenkomst Nocore Flex op dinsdagmiddag 20 september
– SuperUser-bijeenkomst Nocore ItsClean op woensdagmorgen 21 september
– SuperUser-bijeenkomst Nocore Facilitair op woensdagmiddag 21 september

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G