headerslide

Meld je aan voor de Nationale Flex Golfdag!

22-05-2023

Meld je nu aan voor hét netwerkevenement van de Flexbranche op dinsdag 27 juni: De Nationale Flex Golfdag (ook voor niet-golfers). Nocore, Plan4Flex en Van der Voort Groep nodigen je graag uit voor een dag vol netwerken, golven en vermaak.

Wat?            Golf- en ontmoetingsdag voor flexondernemers en gebruikers van onze
flexsoftware
Wanneer?   Dinsdag 27 juni, van 10.00 uur
Voor wie?   Ondernemers in de flexbranche, klanten en relaties van Nocore,
Plan4Flex en Van der Voort Groep
Waar?          Golfclub de Haverleij, Den Bosch

Programma
Bij binnenkomst starten we met een kop koffie of thee en natuurlijk een Bossche bol. Nadat je hebt bijgepraat met collega’s uit de flexbranche beginnen we de dag met een inspirerende spreker (binnenkort onthullen we wie).

Een mooie voorbereiding op het actieve middagprogramma. Golfers met een GVB gaan de strijd met elkaar aan in een 18-holes shotgun. De niet-GVB’ers ontdekken de sport tijdens een golfclinic onder leiding van een golfprofessional en bekijken het historische centrum van Den Bosch vanaf het water, met een rondvaart over de Binnendieze.

Uiteraard ga je niet met een lege maag naar huis. De lunch, een hapje en drankje op de golfbaan en de borrel zijn belangrijke onderdelen van het programma. Samen sluiten we de dag af met een Live Cooking BBQ.

Doe je mee?
Als klant of relatie van Nocore, Plan4Flex en Van der Voort Groep doe je gratis mee aan het hele programma. Overige deelnemers kunnen meedoen voor een bedrag van €250,-.

Inschrijven
Zien we jou op 27 juni? Meld je nu aan via de website Nationale Flex Golfdag 2023.

Tot dan!

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G