headerslide

Corona protocol Nocore

24-04-2020

Graag informeren wij u over het Corona protocol van Nocore, welke geldt voor alle personen in het Nocore kantoor:

1. Indien u bij aankomst bij de hoofdingang moet wachten, vragen wij u 1,5 meter afstand houden.

2. Graag verzoeken wij u één voor één naar binnen te gaan, u te melden bij de receptie en uw handen te reinigen met desinfecterende gel.

3. We vermijden lichamelijk contact en dus schudden wij geen handen.

4. U kunt gebruik maken van de trap en lift. Indien u gebruik maakt van de lift, niet meer dan één persoon tegelijkertijd in de lift.

5. De trainingszaal biedt de ruimte voor maximaal 10 personen, alle tafels staan op minimaal 2 meter afstand van elkaar.

6. De lunch wordt verzorgd en wordt voorverpakt per persoon uitgereikt. Tijdens de lunch is tevens voldoende ruimte om minimaal 1,5 meter van elkaar te lunchen. De lunch, wordt uiteraard verzorgd via de RIVM richtlijnen.

7. In het gehele kantoor geldt dat er minimaal 1,5 meter afstand gehouden moet worden, zo ook bij een toiletbezoek en rookpauzes.

8. In het kantoor zijn voldoende reinigingsmiddelen aanwezig, zoals bij de receptie, lunchgedeelte en op de toiletten. Indien u uw handen wast, gebruik de papieren zakdoekjes en gooi deze weg in de afgesloten afvalemmers welke u vindt op de toiletten op elke etage.

Wij willen u vriendelijke (doch dringend) vragen om hier rekening mee te houden bij het betreden van het Nocore kantoor.

Indien u vermoedelijk klachten heeft, te denken aan: koortsachtige klachten, ernstige verkoudheid en/of hoesten, raden wij u af om deel te nemen aan de Nocore activiteiten en kunt u in dit geval de training kosteloos annuleren.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G