Nocore introduceert het Service kantoor

Nocore introduceert Het Servicekantoor
31-07-2020 18:43

Nocore levert aan meer dan 450 schoonmaakbedrijven haar softwareoplossing en is hiermee marktleider in de schoonmaakbranche. Klanten kunnen al hun bedrijfsprocessen vergaand automatiseren, maar willen met name de loonverwerking niet zelf meer uitvoeren en besteden dit uit aan gespecialiseerde partijen. Nocore speelt in op deze groeiende behoefte en introduceert het Service kantoor. De klant huurt of koopt de Nocore software niet meer, maar krijgt een full-serviceoplossing. Verrekening geschied middels een vast bedrag per schoonmaak uur, wat wordt verwerkt door het Service kantoor.

Hoe werkt het?

Het schoonmaakbedrijf voert zelf de gewerkte uren en/of tijden in het systeem in, waaronder ziekte uren en als daar behoefte aan is ook de factuur gegevens. Hierna verzorgt het Service kantoor de verdere afhandeling, waaronder de loonverwerking, het indienen van de Belastingaangiftes, het zorgen van de meldingen aan het pensioenfonds, het berekenen van het ziekengeld en als daar behoefte aan is het uitvoeren van de facturatie. Alle gegevens worden verwerkt in de administratie waar de klant zelf zijn boekhouding kan verzorgen. Mocht de klant ook deze taken willen uitbesteden, waaronder begeleiding bij Belasting controles, dan kan dat ook verzorgt worden door het Service kantoor.

Zowel bestaande als nieuwe klanten van Nocore kunnen gebruik maken van het Service kantoor. Het Service kantoor is vergaand geautomatiseerd en heeft een ruime ervaring met het uitvoeren van administraties voor schoonmaakbedrijven. Hierdoor kan er snel en efficiënt worden gewerkt en blijven de kosten laag. Het tarief is afhankelijk van de diensten die de klant wil afnemen en of de klant al werkt met de software van Nocore. Het starttarief bij alleen loonverwerking bedraagt € 0,06 per verwerkt uur (uren van de schoonmakers).

Mocht u interesse hebben in deze dienstverlening, dan kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop via: verkoop@nocore.nl, of lees meer over het Service kantoor.