Training Facilitair - Operatie

19 Februari 2020  |  Er zijn nog 0 plek(ken) vrij
Nocore Uden Runmolen 30 5404 KT Uden

Deze training is bedoeld voor beginnende gebruikers van het Nocore Facilitair pakket (maximaal 6 maanden ervaring) die gebruik maken van de modules Relatie, Contract, Werkbonnen en Uren en meer tips & trics willen ontvangen over het gebruik van Nocore Facilitair.

Uw trainer voor deze sessie is Ruud Makkinga. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende ruimte en aandacht is voor u. Per training kunnen er maximaal 10 cursisten deelnemen, zodat er tijdens de training direct vragen gesteld kunnen worden  aan uw trainer.

Tijdens deze training worden de volgende onderwerpen besproken:

Algemene logica Nocore Facilitair m.b.t. Contracten

- Opdrachten in module Contracten, Taak/handelingen en bonnen jaarplanning

Extra opdrachtbon

- Aanmaken extra opdrachtbon

Bonplanning

- Opdrachten voor werking bonnenmodule/bonplanning

Overzicht bonplanning

- Uitleg overzichten in de bonplanning

Machtiging-/budgeturen

- Invoeren van machtiging-/budgeturen met nieuwe methode

Tijden & Inschrijvingen

Ontvangst:         09.30 uur
Aanvang:            10.00 uur
Lunch:                  12.30 uur
Einde:                  16.30 uur

De kosten zijn € 295,00 per training per deelnemer of u kunt een ticket gebruiken vanuit uw SLA. Voor meer informatie verwijzen wij u naar uw SLA voorwaarden. Afmelden uiterlijk drie werkdagen voor aanvang via academy@nocore.nl. Bij latere afmelding of niet verschijnen, zijn wij genoodzaakt u een bedrag van € 75,00 per deelnemer voor de annulering in rekening te brengen. De trainingen zijn altijd inclusief een heerlijke lunch!

U kunt zich inschrijven voor deze training via onze website. Na het aanmelden ontvangt u direct een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Heeft u verder nog vragen over de trainingen? Neem dan contact op met Nocore via academy@nocore.nl of 0413-242050.

Let op!

Wilt u meerdere personen aanmelden voor een training, dan vragen wij u om deze personen individueel per training aan te melden via het inschrijfformulier.

Bij minder dan vier aanmeldingen, behoudt Nocore zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard zullen de cursisten die aangemeld zijn, hierover persoonlijk geinformeerd worden en zal er gekeken worden naar een alternatieve datum. 

Categorieën: Nocore Facilitair

Inschrijven

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op onze website graag meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met ons. Wij helpen u graag verder. 

Top