headerslide

Nocore DKS en Formulieren Module

Stroomlijn uw schoonmaakactiviteiten en kwaliteitscontroles

Het schoonmaken en onderhouden van ruimtes en gebouwen vereist niet alleen vakmanschap, maar ook een gestroomlijnde aanpak. Met de geavanceerde DKS-module en Formulieren module van Nocore FacilityApps wordt dit proces eenvoudiger dan ooit. Hiermee beheert u moeiteloos uw schoonmaakactiviteiten en kwaliteitscontroles, rechtstreeks vanaf de werkvloer.

DKS-module

Bij het schoonmaken van objecten mag geen enkel detail over het hoofd worden gezien. Het  Dagelijks Kwaliteits Systeem (DKS) van Nocore FacilityApps biedt een format specifiek ontwikkeld voor schoonmaakbedrijven. Zo verzekert u zich ervan dat elk aspect van het schoonmaken grondig wordt aangepakt.

Eenvoudige controles

Met onze module wordt het controleren van het geleverde werk een eenvoudige taak. In één oogopslag ziet u of de controlerende partijen welke ruimtes wel of niet zijn schoongemaakt, dankzij de heldere overzichten in onze app.

Werk transparant

Werk transparant door uw klanten en externe controlerende partijen gemakkelijk toegang te bieden tot alle verzamelde gegevens. U genereert eenvoudig rapporten en analyses en deelt de informatie op een gestructureerde manier met externen.

Voldoe aan de normen

Het kwaliteitsmeetsysteem is opgezet op basis van de normen van NEN-EN 13549:2001 en geïnspireerd door de methodiek van het VSR-KMS (Vereniging Schoonmaak Research – Kwaliteitsmeetsysteem).

Ontdek de voordelen van de DKS-module van Nocore! Vraag vandaag nog een gratis demo aan.

Nocore DKS module

Formulieren module

De Formulieren module van Nocore FacilityApps biedt een uitgebreid platform voor verschillende formulieren, zoals bezoekverslagen, checklists, vragenlijsten, inspectieformulieren, bestelformulieren, en ziekte- en verlofformulieren. Dit digitale systeem biedt overzicht en centraliseert alle activiteiten binnen één omgeving.

Nocore formulieren module

Formulieren op maat

Het systeem bevat een breed scala aan vooraf ingestelde formulieren die gebruikers kunnen hergebruiken of kopiëren. Daarnaast kunt u ook uw eigen formulieren aanmaken, volledig aangepast naar uw wensen. Medewerkers, supervisors en klanten vullen deze formulieren  vervolgens eenvoudig in via de tablet of telefoon.

Overal toegankelijk

Alle ingevulde formulieren worden automatisch opgeslagen. Zo blijven ze altijd en overal toegankelijk via de app. Verder worden alle verzamelde gegevens gepresenteerd in een geavanceerd Business Intelligence Tool, dat uitgebreide rapporten en grafieken biedt voor directe analyse en verbetering van de processen.

Wilt u de kracht van onze Formulieren module zelf ontdekken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demo.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G