headerslide

Op 20 september 2022 hebben wij onze Superuser-bijeenkomst voor Nocore Flex georganiseerd. Op deze pagina vindt u de presentatie die we op die dag hebben gegeven.
Ook kunt u, verder op deze pagina, een indruk krijgen van deze gezellige en nuttige dag!

Lees hier een samenvatting van de bijeenkomst

Sév Smits opende de bijeenkomst en gaf een beeld van de ontwikkelingen in de flexmarkt en hoe Nocore daar op inspeelt met haar diensten en producten. Rob van den Hoogen gaf in zijn betoog een aantal concrete voorbeelden (op basis van ‘best practise’) over hoe je stapsgewijs als organisatie je processen kunt gaan digitaliseren en op welke wijze Nocore daarbij kan ondersteunen. Daarnaast gaf Rob een overzicht van de load en activiteiten die er op het klantenportaal plaatsvinden sinds de introductie in december 2018. We mogen concluderen dat het klantenportaal intensief gebruikt wordt en zijn toegevoegde waarde heeft bewezen! Ook van de Nocore Academy wordt goed gebruikt gemaakt. Uiteraard blijven we kijken naar verbeteringen en behoeftes (suggesties zijn welkom…) vanuit onze klanten.

Jan-Willem Spuij gaf een impressie van onze nieuwe loonengine die momenteel in ontwikkeling is. Hij liet ‘live’ zien hoe ongelooflijk snel de loonengine is en welke mogelijkheden de engine biedt, zoals bijvoorbeeld ‘realtime’ een loonberekening maken vanuit een urenbriefje.

Jan-Willem nam ons vervolgens in heldere en begrijpelijke taal mee hoe Nocore de klanten veilig naar de Cloud brengt met het Microsoft Azure platform. Cybercriminaliteit ligt op de loer en Nocore investeert samen met Microsoft continu om de cybercriminelen geen kans te geven gevoelige persoonsgegevens te stelen en/of virussen te verspreiden waardoor bedrijfsdata onbruikbaar wordt.

Vervolgens kregen onze partners het woord:

Peter Kortman van I8 gaf een beeld van de mogelijkheden die BI (Business Intelligence) biedt met dynamische rapportages en voorbeelden van dashboards waarmee snel inzicht gegeven kan worden hoe je organisatie ervoor staat.

Met trots vertelde Dreann van den Akker dat Plan4Flex inmiddels al 10 jaar partner is van Nocore. Plan4Flex is bij uitstek de softwarepartij voor uitzendorganisaties in de arbeidsmigranten sector waar plannen van medewerkers, huizen en auto’s centraal staat.

Dirk Driessen liet zien waar GetNoticed voor staat. GetNoticed biedt geavanceerde software oplossingen op het gebied van recruitment en websites en heeft sinds kort een geïntegreerd koppelvlak met Nocore.

Last but not least kwam onze gastspreker Arjan Elbers (Recruitment strateeg bij GetNoticed) aan het woord. Met veel enthousiasme en overtuigingskracht nam hij ons mee in zijn visie om in deze krappe arbeidsmarkt toch succesvol te rekruteren.

Presentatie Super User-bijeenkomst Flex

Bekijk hier de presentatie die we hebben gegeven op deze dag.

Sfeerimpressie van deze middag

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G