Nocore biedt Uitzendmaster klanten continuïteit

Uitgestoken_Hand_nocore-600pxDoor persoonlijke omstandigheden binnen de directie, van software leverancier Combil C.A.S. te Almere, kan zij het onderhoud van haar softwarepakket Uitzendmaster vanaf 2016 niet meer garanderen. Hierdoor is er een continuïteitsprobleem ontstaan.

Zodra software niet regelmatig onderhouden wordt (denk aan CAO updates, wet- & regelgeving, etc.) zijn er direct problemen te verwachtten met de loon- en factuuradministratie. Meer dan 180 klanten zagen hun kritische bedrijfsproces in gevaar komen.

Uitzendmaster (Combil) heeft na intensieve verkenning van ...

Lees meer →
0

Nocore in de Cloud

software cloudNocore biedt haar software nu ook in de Cloud aan. Met deze oplossing draait uw software veilig en snel in de cloud, anywhere, anytime, any place and on any device.

U logt in op de beveiligde servers van Nocore en u heeft toegang tot alle functionaliteit die u voorheen ook had. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor de Nocore software. U beschikt altijd over de nieuwste versie van de ...

Lees meer →
0

Nocore neemt Peters Informatisering over

Nocore_zorg_500pxNocore Group uit Uden neemt Peters Informatisering uit Tilburg over. Peters Informatisering levert al meer dan 15 jaar aan Thuiszorginstellingen haar Software pakket Zorg Plan. Met Zorg Plan kunnen Thuiszorginstellingen hun volledige werkprocessen automatiseren.

Nocore levert aan meer dan 700 bedrijven in de Schoonmaak en Uitzendbranche een ERP software pakket waarmee bedrijven hun Operationele, Personele en Financiële processen volledig kunnen automatiseren. De overname past in de strategische focus van Nocore en sluit aan op ...

Lees meer →
0