Een stralende Flexgolfdag op 13 juni!

De Flexgolfdag werd woensdag 13 Juni op golfbaan De Haverleij in Den Bosch onder stralende omstandigheden gehouden.

Deelnemers konden meedoen aan een clinic, een masterclinic, maar natuurlijk ook als veredelde professionals de echte golfbaan op. De ingrediënten van de golfdag tot nu toe waren als vanouds: zon, her en der een drankje en een hapje (denk aan de welhaast beruchte drankje scroppino) en een heerlijk terras om te vertoeven.

160 Flex bedrijven waren vertegenwoordigd

Er waren 160 vertegenwoordigers van Flexbedrijven en partners van ...

Lees meer →
0

Workshops AVG

In het kader van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) heeft Nocore op donderdag 26 april 2018 twee bijeenkomsten georganiseerd, voor haar flex- en facilitaire klanten. In deze bijeenkomsten zijn klanten geïnformeerd over de AVG, hoe klanten zich hierop kunnen voorbereiden, de AVG gerelateerde functionaliteiten in de Nocore Software en de Nocore AVG dienstverlening. Onze klanten hebben tevens gebruik kunnen maken van een overheerlijke lunch.

Alle klanten van Nocore hebben de presentatie inmiddels ontvangen die gebruikt kan worden als leidraad in de ...

Lees meer →
0

Workshop SNUC en WTL goed bezocht

Op 12 oktober jl. werd voor directie en management van uitzendorganisaties een workshop SNCU en WTL georganiseerd. De workshop werd door 65 deelnemers bezocht. Een enorme grote opkomst!

In het eerste deel van de workshop kwam het onderwerp SNCU controle ter sprake of te wel de inlenersbeloning. Uitzendkrachten die volgens de ABU-cao werken, hebben per 30 maart 2015 recht op hetzelfde loon als vaste medewerkers in dienst van de inlener. Dit geldt al vanaf de eerste dag van inlenen en voor ...

Lees meer →
0

Winnaars van de Nationale Flex Golfdag 2017

Flex Golfdag 296

De spelvorm was Texas Scramble, waarbij elk team vanaf de beste afslag de volgende bal mocht slaan. De fel begeerde wisselbeker ging dit jaar naar:

Matthijs Pronk van Smart Services
Rogier Bleij van Flexforce Personeelsdiensten BV
Rogier Jonkman van Lukassen & Boer
Jan den Engelsman van Vakmasters BV

Inmiddels is dit uitgegroeid tot een evenement waar, de derde dinsdag van juni, jaarlijks ...

Lees meer →
0

Nocore biedt Uitzendmaster klanten continuïteit

Uitgestoken_Hand_nocore-600pxDoor persoonlijke omstandigheden binnen de directie, van software leverancier Combil C.A.S. te Almere, kan zij het onderhoud van haar softwarepakket Uitzendmaster vanaf 2016 niet meer garanderen. Hierdoor is er een continuïteitsprobleem ontstaan.

Zodra software niet regelmatig onderhouden wordt (denk aan CAO updates, wet- & regelgeving, etc.) zijn er direct problemen te verwachtten met de loon- en factuuradministratie. Meer dan 180 klanten zagen hun kritische bedrijfsproces in ...

Lees meer →
0

Nocore sponsort Stichting Weesaapjes Uden.

Stichting Weesaapjes is een goede doelen organisatie en helpt dieren in nood. Zij zorgen voor weesaapjes die geen familie meer hebben en er alleen voor staan. Ook zorgen zij dat deze slachtoffers van de illegale dierenhandel, opgevangen kunnen worden in het Limbe Wildlife Centre in Kameroen. Vele apensoorten in Afrika en met name in Kameroen worden met uitsterven bedreigd door de verwoestende houtkap, de palmolie industrie en de nietsontziende jacht door stropers. Dit is het allerergst voor de achtergebleven apenbaby’s. Ze ...

Lees meer →
0

“Slim Werven & Smal Selecteren”

Nederland is koploper en trendsetter in internationale (online) ontwikkelingen omtrent arbeidsbemiddeling. Maar hoe componeer je als commerciële arbeidsbemiddelaar nu zelf je ideale recruitmentstrategie om te communiceren met je gewenste doelgroep? In een interactieve masterclass nemen Arjan Elbers (Get.Noticed Internet) en Dirk Driessen (Neptunalis Online marketing) u mee aan de hand door onder andere de volgende onderwerpen: -Vraag en aanbod van de markt, -Rol van de recruiter, wervingskanalen etc etc.

Laat u informeren en inspireren om vervolgens slim te werven en ...

Lees meer →
0

Nocore B.V. en de Van Eekhout Groep nodigen u van harte uit op onze Masterclass;

“Maak van het Pensioenfonds STIPP geen punt”

Steeds vaker worden bedrijven aangeschreven met de mededeling dat zij zich verplicht bij het Pensioenfonds StiPP moeten aansluiten. Maar is dit wel altijd zo? En zo ja, wat zijn dan de eventuele alternatieven? Ervaar de meerwaarde van onze dienstverlening. U wordt in maximaal twee uur bijgepraat over dit zeer actuele onderwerp.
De masterclass is toegankelijk voor alle uitzendorganisaties. Voor meer informatie en aanmelden: http://www.nocore.nl/flex/agenda-flex/

Lees meer →
0

Derde Nationale Flex Golfdag daverend succes!

flex-facebookHet golfevenement was vooral een informeel en sportief samenzijn – van golfers en clinicers – uit de flexbranche. De combinatie tussen het opdoen van kennis in de vorm van een inspirerende sessie met afsluitend een gezellig borrel is een daverend succes!

2 jaar geleden werd op initiatief van softwareleverancier Nocore deze organisatie van een golfdag voor de flexbranche opgezet. Vanaf het eerste uur ...

Lees meer →
0

Onze Cloud nog sneller!

 

Nocore heeft haar Cloud (hardware & servers) ondergebracht bij het datacenter van Interconnect in Eindhoven. Al de data wordt ‘gespiegeld’ met een twin datacenter in Den Bosch. Interconnect en Nocore zijn verbonden met een glasvezel verbinding.

Daarnaast zijn de de datacenters ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd. Om uw uptime verder te garanderen zijn de netwerk-, stroom- en koelvoorzieningen meervoudig uitgevoerd (redundant). Uiteraard zijn de Interconnect datacenters dag en nacht bemand, beveiligd en bereikbaar.

Kortom twee betrouwbare partners die goed ...

Lees meer →
0

Nocore start met kennisoverdracht via webinars

Nocore_wbinar_icon_500px
Nocore biedt aan haar relaties een uitgebreid opleiding programma dat bestaat uit diverse soorten cursussen en masterclasses. Vorig jaar heeft Nocore haar opleiding faciliteiten fors uitgebreid en vanaf 2015 wordt het opleidingsprogramma uitgebreid met webinars.

Een webinar is een live interactief seminar gericht op online publiek. Deelnemers melden zich aan voor een sessie en kunnen vanuit kantoor of thuis via hun computer of tablet interactief meedoen. De deelnemers zien en horen de ...

Lees meer →
0

Cursusoverzicht 2015 Nocore Flex

Voor 2015 hebben we weer diverse trainingen voor u gepland staan. De trainingen worden gegeven voor onze Nocore Flex gebruikers. Met deze interactieve cursussen komen wij tegemoet aan de wensen van de klanten en streven wij naar het juiste kennisniveau voor u, zodat u efficiënt gebruik kunt maken van onze applicaties.

Voor wie:

De Basis- en Boekhoudtraining zijn bedoeld voor nieuwe gebruikers, dan wel gebruikers met nog beperkte kennis van de Flex applicaties. De Gevorderdentraining is bedoeld voor gebruikers die Lees meer →

0

Nocore Flex introduceert een nieuwe web portal en apps

Tekst die je wil toevoegen aan de link

Nocore Group lanceert Nocore Web Portal om klanten en medewerkers snel en eenvoudig te informeren over tal van zaken. Daarnaast heeft Nocore een Uren App ontwikkeld. Met deze productlanceringen geeft Nocore invulling aan haar focus op innovatie.

Nocore Web Portal

De manier om Nocore Flex ERP op een snelle en eenvoudige manier naar de uitzendkrachten en inleners te ontsluiten is via een Portal. ...

Lees meer →
0

Masterclass Flex Kansen en valkuilen bij grensoverschrijdend werken 6 en 12 november 2014

Kansen en valkuilen bij grensoverschrijdend werken

Op dit moment zijn er naar schatting een half miljoen Oost-Europeanen aan de slag in Nederland en komen er jaarlijks vele duizenden kenniswerkers naar Nederland. De politiek maakt zich zorgen over onder meer uitbuiting. Als gevolg daarvan worden steeds meer regels, zowel in Nederlands als in Europees verband, steeds verder aangescherpt. Met als klap op de vuurpijl de zogenaamde Europese Handhavingsrichtlijn die eerder dit jaar aangenomen werd en tegen de eerste helft van 2016 in ...

Lees meer →
0

Masterclass Flex werkkostenregeling depotstelsel en ontslagrecht oktober 2014

De werk kostenregeling, het depotstelsel, de Wet Werk en Zekerheid en de nieuwe CAO, Bent u er klaar voor?

Op loonbelastinggebied en in het ontslagrecht gaan er weer de nodige zaken veranderen in de komende maanden. Nocore organiseert een masterclass over een viertal belangrijke onderwerpen voor werkgevers:

1. de werkkostenregeling: per 1 januari 2015 moet de werkkostenregeling in uw organisatie geïmplementeerd zijn. Weet u al of de werkkostenregeling voordelig of nadelig voor uw bedrijf zal zijn? Hebt u al een inventarisatie uitgevoerd? ...

Lees meer →
0

Cursusoverzicht 2014 Nocore Flex/Sedis

Voor 2014 hebben we weer diverse trainingen voor u gepland staan. De trainingen worden gegeven voor onze Nocore Flex gebruikers. Met deze cursussen komen wij tegemoet aan de wensen van de klanten en
streven wij naar het juiste kennisniveau voor u, zodat u efficiënt gebruik kunt maken van onze applicaties.

De basis- en de boekhoudtraining zijn bedoeld voor nieuwe gebruikers, dan wel gebruikers met nog beperkte kennis van de Flex applicaties.
De gevorderdentraining is speciaal bedoeld voor de gebruikers die reeds ...

Lees meer →
0

Nocore Flex boekhoudtraining in januari

In januari wordt er weer een Flex boekhoudtraining gegeven voor onze klanten. Met deze cursus proberen wij tegemoet te komen aan de wensen van onze gebruikers en hopen dat u meer en beter gebruik maakt van alle mogelijkheden die het pakket biedt.

De Flex boekhoudtraining is bedoeld voor nieuwe gebruikers, dan wel gebruikers met nog beperkte kennis van de Flex applicaties. Per training kunnen er maximaal 20 cursisten deelnemen, waardoor er nog voldoende ruimte is voor vragen en interactie. Toewijzing zal geschieden op binnenkomst van aanmelding.

Flex ...

Lees meer →
0

Van der Voort Groep en Nocore versterken elkaar

Willem van der Voort is sinds 1998 actief als ondernemer in de financiële dienstverlening. Voor 1988 heeft hij verschillende andere functies vervuld in de financiële branche. In 1998 was Willem al actief op het gebied van zorg- en verzuimoplossingen in o.a. de uitzendbranche. Daarnaast werkte hij veel in opdracht van of als verlengstuk van accountants en belastingadviseurs op het gebied van oudedagsvoorzieningen en fiscaliteiten voor DGA’s. Beide specialismen, zorg- en verzuimoplossingen en ...

Lees meer →
0

Ad Klösters (Nocore) initiator Nationale Flexgolfdag

Op 25 juni 2013 organiseren wij de eerste Nationale Flexgolfdag en Ad Klösters, directeur bij Nocore, is initiatiefnemer van deze dag. Ad vertelt hierover het volgende:

Ad Klösters“Dit initiatief is ontstaan omdat wij het belangrijk vinden dat bedrijven, welke in dezelfde branche werkzaam zijn, elkaar op een informele manier kunnen ontmoeten en op een leuke, sportieve manier met elkaar kunnen netwerken, kennis delen en ervaringen uitwisselen. Momenteel zijn ...

Lees meer →
0

Nocore is partner van het Flexcongres

FlexCongres

Het congres ‘Flex: nu en in de toekomst’ wordt op donderdag 4 april 2013 georganiseerd. Nocore is trotse partner van dit evenement en zal ook de gehele dag aanwezig

Locatie:

Van der Valk Hotel Houten – Utrecht
Hoofdveste 25
3992 DH Houten – Utrecht

Tel: 030-634 68 00

Programma:

Alle geregistreerde bezoekers van het Flexcongres worden vanaf 9:00 verwelkomd in de Meetinglounge (1e verdieping) met koffie en thee. Om 9:30 start het programma, dat uit een ...

Lees meer →
0

Data-analyse, een kans voor uw organisatie!

Data-analyse, Wat kan er beter in uw organisatie om het bedrijfsresultaat te optimaliseren?
Ook voor uw organisatie haalt u uit een data-analyse belangrijke informatie. Deze informatie noemen wij stuurinformatie, je kunt hierbij denken aan financiële cijfers, personeelsadministratie, urenregistratie ect.. Omdat ook voor u deze informatie van belang is zijn wij in 2006 een samenwerking met Jan Vink, i8 Solutions, gestart. Maar wie is Jan Vink en wat kan Nocore u dankzij deze samenwerking bieden?

Jan Vink, i8 Solutions

Jan Vink is na ...

Lees meer →
0

Werkt u met arbeidsmigranten?

Alle buitenlanders die in Nederland werkzaam zijn, dienen zich verplicht te verzekeren voor de zorgverzekering. De werkgever kan dit aanbieden aan haar buitenlandse werknemers, arbeidsmigranten, door middel van het afsluiten van een zorgcollectief, specifiek voor de doelgroep van arbeidsmigranten.

Nocore Group heeft een aantal functionaliteiten ontwikkeld die het werken met arbeidsmigranten vergemakkelijkt  waaronder een koppeling met diverse zorg portals waaronder Zorg en Zekerheid. Deze Portal is ontwikkeld door Van de Voort Groep en is specifiek gericht  op arbeidsmigranten.

Onderstaande functionaliteiten willen wij ...

Lees meer →
0

Nocore / Uitzendbureau van de toekomst

Nocore is partner van het Congres Uitzendbureau van de toekomst

Tijdens het congres Uitzendbureau van de toekomst praten vooraanstaande experts u bij over de ontwikkelingen en over hoe u daar op kunt inspelen. We delen harde feiten en cijfers met u en in de interactieve workshops over o.a. strategie, innovatie en staffing krijgt u praktische handvatten aangereikt voor uw eigen dagelijkse praktijk.

 

Lees meer →
0

Marianne Meijer overgestapt naar Nocore Flex-Go

Als commercieel manager is Marianne Meijer toegevoegd aan het team van Nocore Flex-Go te Uden.

Haar 15 jaar ervaring in het uitzendwezen geeft de nieuwe combinatie Nocore Flex-Go een flinke voorsprong. Sales, zo zegt zij, is staan voor je product EN je klant. Dat betekent; altijd aanspreekbaar zijn in het voortraject, de implementatie en de nazorg. Zo zal ik ook altijd een voorstander blijven van een persoonlijk contact die, vooral in dit digitale tijdperk, steeds meer ontbeert wordt door de klant. ...

Lees meer →
0

Nocore Flex en Flex-Go

Nocore Flex en Flex-Go bundelen hun kracht.

Nocore Flex BV en Flex-Go BV gaan vanaf 2012 intensief samenwerken en bundelen hun krachten.

De nieuwe combinatie zal onder de naam Nocore Flex-Go verder gaan en worden gevestigd in Uden

Nocore Flex is een onderdeel van Nocore Group ( gevestigd te Uden).

Nocore Group ontwikkelt ERP software applicaties voor dienstverlenende bedrijven waaronder Schoonmaakbedrijven en Uitzendbedrijven. Met de software kunnen bedrijven hun Operationele, Personele en Financiële processen volledig automatiseren. Flex-Go levert software producten aan Uitzendondernemingen en is ...

Lees meer →
0