Schoonmaakgolfdag: netwerken in ongedwongen sfeer

hole in oneDe schoonmaakgolfdag, hét relatie-evenement van de schoonmaakbranche, staat weer voor de deur. Directie en management uit de schoonmaaksector zijn van harte welkom op de derde dinsdag van september (de 20ste).

Eén van de vaste deelnemers is René Florie van schoonmaakbedrijf De Spiegel uit Haarlem. Hij kijkt uit naar het netwerkevenement dat wordt gehouden op golfbaan Haverleij in Den Bosch. “Tijdens de afgelopen editie sloeg ik ...

Lees meer →
0

Datacenter KPN

In december heeft de Nocore Groep haar hosting onder gebracht bij het allernieuwste duurzame datacenter van KPN in Eindhoven.
Om de klanten, die de ASP hebben ondergebracht bij Nocore, hier iets van mee te geven heeft de KPN Nocore klanten de gelegenheid gegeven hier eens te gaan kijken.
Na een interessante presentatie en een perfecte uitleg hoe het datacenter werkt werd er een indrukwekkende rondleiding gegeven.

Bijzonder is niet alleen de eerste Tier IV certificering in Nederland, het datacenter is ook ...

Lees meer →
0

Nocore biedt Uitzendmaster klanten continuïteit

Uitgestoken_Hand_nocore-600pxDoor persoonlijke omstandigheden binnen de directie, van software leverancier Combil C.A.S. te Almere, kan zij het onderhoud van haar softwarepakket Uitzendmaster vanaf 2016 niet meer garanderen. Hierdoor is er een continuïteitsprobleem ontstaan.

Zodra software niet regelmatig onderhouden wordt (denk aan CAO updates, wet- & regelgeving, etc.) zijn er direct problemen te verwachtten met de loon- en factuuradministratie. Meer dan 180 klanten zagen hun kritische bedrijfsproces in gevaar komen.

Uitzendmaster (Combil) heeft na intensieve verkenning van ...

Lees meer →
0

Gekoppelde wereld

SERVICE MANAGEMENTDirecteur Nocore Ad Klösters gelooft in een gekoppelde wereld. Service Management www.servicemanagement.nl interviewt enkele partijen met een duidelijke visie op de toekomst

“Van huis uit automatiseren wij alles rondom lonen, de boekhouding, de urenverantwoording, facturering en de projectadministratie. Maar we koppelen onze ERP-systemen steeds vaker aan tijdregistratie en bestelsystemen van materiaalleveranciers zoals Piecom en Hijman waardoor de materiaalbestellingen en facturen automatisch bij schoonmaakbedrijven in de boeken ...

Lees meer →
0

Nocore sponsort Stichting Weesaapjes Uden.

Stichting Weesaapjes is een goede doelen organisatie en helpt dieren in nood. Zij zorgen voor weesaapjes die geen familie meer hebben en er alleen voor staan. Ook zorgen zij dat deze slachtoffers van de illegale dierenhandel, opgevangen kunnen worden in het Limbe Wildlife Centre in Kameroen. Vele apensoorten in Afrika en met name in Kameroen worden met uitsterven bedreigd door de verwoestende houtkap, de palmolie industrie en de nietsontziende jacht door stropers. Dit is het allerergst voor de achtergebleven apenbaby’s. Ze ...

Lees meer →
0

“Slim Werven & Smal Selecteren”

Nederland is koploper en trendsetter in internationale (online) ontwikkelingen omtrent arbeidsbemiddeling. Maar hoe componeer je als commerciële arbeidsbemiddelaar nu zelf je ideale recruitmentstrategie om te communiceren met je gewenste doelgroep? In een interactieve masterclass nemen Arjan Elbers (Get.Noticed Internet) en Dirk Driessen (Neptunalis Online marketing) u mee aan de hand door onder andere de volgende onderwerpen: -Vraag en aanbod van de markt, -Rol van de recruiter, wervingskanalen etc etc.

Laat u informeren en inspireren om vervolgens slim te werven en ...

Lees meer →
0
Pagina 1 van 5 12345