Workshop SNUC en WTL goed bezocht

Op 12 oktober jl. werd voor directie en management van uitzendorganisaties een workshop SNCU en WTL georganiseerd. De workshop werd door 65 deelnemers bezocht. Een enorme grote opkomst!

In het eerste deel van de workshop kwam het onderwerp SNCU controle ter sprake of te wel de inlenersbeloning. Uitzendkrachten die volgens de ABU-cao werken, hebben per 30 maart 2015 recht op hetzelfde loon als vaste medewerkers in dienst van de inlener. Dit geldt al vanaf de eerste dag van inlenen en voor ...

Lees meer →
0

150 golfers aan start stralende schoonmaakgolfdag

Onder prachtige weersomstandigheden, de Schoonmaakgolfdag lijkt er patent op te hebben, zijn 150 golfers uit de schoonmaak- en hygiënebranche dinsdag 19 september de baan op gegaan.  De mist trok al vroeg weg, waardoor al snel de jassen uit konden en er onder het genot van een Italiaans drankje genaamd Scroppino van de zon kon worden …
http://servicemanagement.nl/150-golfers-aan-start-stralende-schoonmaakgolfdag/

Lees meer →
0

Winnaars van de Nationale Flex Golfdag 2017

Flex Golfdag 296

De spelvorm was Texas Scramble, waarbij elk team vanaf de beste afslag de volgende bal mocht slaan. De fel begeerde wisselbeker ging dit jaar naar:

Matthijs Pronk van Smart Services
Rogier Bleij van Flexforce Personeelsdiensten BV
Rogier Jonkman van Lukassen & Boer
Jan den Engelsman van Vakmasters BV

Inmiddels is dit uitgegroeid tot een evenement waar, de derde dinsdag van juni, jaarlijks ...

Lees meer →
0

Op zoek naar een ERP oplossing voor uw schoonmaakbedrijf?

Nocore organiseert voor alle prospects op 4 en 19 oktober as. demomiddagen. Op deze middagen kunt u kennis maken met onze ERP oplossing.

Het betreft hier een volledig geïntegreerd software systeem waarmee u het commercieel, operationeel en functioneel proces volledig kunt automatiseren. Denk hierbij o.a. aan uw loonadministratie, projectadministratie en planning.

Indien u interesse heeft kunt u zich hier inschrijven voor één van de middagen.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met verkoop@nocore.nl

Lees meer →
0

Workshop Wet Tegemoetkomingen Loondomein (WTL)

Voor wie?? Directieleden en managers van Schoonmaakbedrijven.

Wet Tegemoetkomingen Loondomein (WTL)
Ondanks dat de Wet Tegemoetkomingen Loondomein 1 januari 2017 in werking is getreden, is er nog maar weinig uitleg geweest over de gevolgen voor werkgevers. De wet bestaat uit het lage inkomensvoordeel (LIV) en het loonkostenvoordeel (LKV) en kan vele duizenden euro’s voordeel voor werkgevers opleveren mits de administratie goed is ingericht en loongegevens regelmatig worden gecontroleerd. Na deze workshop weet u waar de valkuilen liggen en hoe uw arbeidskapitaal ...

Lees meer →
0

Workshop SNCU controles & Wet Tegemoetkoming Loondomein (WTL)

Voor wie?? Directieleden en managers van uitzend- en payrollorganisaties

  • SNCU-controles

Vaak wordt gedacht dat een controle door SNCU min of meer vergelijkbaar is met bijvoorbeeld een NEN-controle. Dat NEN-controles meestal goed verlopen zegt helaas niets over de gevolgen als de SNCU komt controleren. In slechts 7% van de SNCU-controles worden er geen afwijkingen geconstateerd (bron SNCU 2015), fouten leiden direct tot een schadelast. Na deze workshop bent u goed op de hoogte van de werkwijze van de SNCU en hoe ...

Lees meer →
0

Nationale Schoonmaak golfdag

Tijdens de schoonmaakgolfdag treffen honderden sectorgenoten elkaar op de derde dinsdag van september op een prachtige golfbaan.

Het is inmiddels al de tiende keer dat hét netwerkevenement voor de schoonmaakbranche wordt georganiseerd. De deelnemersgroep – golfers én niet-golfers – betreft elk jaar een gevarieerd gezelschap van schoonmaakbedrijven, productleveranciers, intermediairs, adviseurs, opleidings- en branche-instituten.

Meer

Golfdag 2017 schoonmaak

Lees meer →
0
Pagina 1 van 5 12345