Workshop Wet Tegemoetkomingen Loondomein (WTL)

Voor wie?? Directieleden en managers van Schoonmaakbedrijven.

Wet Tegemoetkomingen Loondomein (WTL)
Ondanks dat de Wet Tegemoetkomingen Loondomein 1 januari 2017 in werking is getreden, is er nog maar weinig uitleg geweest over de gevolgen voor werkgevers. De wet bestaat uit het lage inkomensvoordeel (LIV) en het loonkostenvoordeel (LKV) en kan vele duizenden euro’s voordeel voor werkgevers opleveren mits de administratie goed is ingericht en loongegevens regelmatig worden gecontroleerd. Na deze workshop weet u waar de valkuilen liggen en hoe uw arbeidskapitaal ...

Lees meer →
0

Workshop SNCU controles & Wet Tegemoetkoming Loondomein (WTL)

Voor wie?? Directieleden en managers van uitzend- en payrollorganisaties

  • SNCU-controles

Vaak wordt gedacht dat een controle door SNCU min of meer vergelijkbaar is met bijvoorbeeld een NEN-controle. Dat NEN-controles meestal goed verlopen zegt helaas niets over de gevolgen als de SNCU komt controleren. In slechts 7% van de SNCU-controles worden er geen afwijkingen geconstateerd (bron SNCU 2015), fouten leiden direct tot een schadelast. Na deze workshop bent u goed op de hoogte van de werkwijze van de SNCU en hoe ...

Lees meer →
0

Nationale Schoonmaak golfdag

Tijdens de schoonmaakgolfdag treffen honderden sectorgenoten elkaar op de derde dinsdag van september op een prachtige golfbaan.

Het is inmiddels al de tiende keer dat hét netwerkevenement voor de schoonmaakbranche wordt georganiseerd. De deelnemersgroep – golfers én niet-golfers – betreft elk jaar een gevarieerd gezelschap van schoonmaakbedrijven, productleveranciers, intermediairs, adviseurs, opleidings- en branche-instituten.

Meer

Golfdag 2017 schoonmaak

Lees meer →
0

Schoonmaakgolfdag: netwerken in ongedwongen sfeer

hole in oneDe schoonmaakgolfdag, hét relatie-evenement van de schoonmaakbranche, staat weer voor de deur. Directie en management uit de schoonmaaksector zijn van harte welkom op de derde dinsdag van september (de 20ste).

Eén van de vaste deelnemers is René Florie van schoonmaakbedrijf De Spiegel uit Haarlem. Hij kijkt uit naar het netwerkevenement dat wordt gehouden op golfbaan Haverleij in Den Bosch. “Tijdens de afgelopen editie sloeg ik ...

Lees meer →
0

Datacenter KPN

In december heeft de Nocore Groep haar hosting onder gebracht bij het allernieuwste duurzame datacenter van KPN in Eindhoven.
Om de klanten, die de ASP hebben ondergebracht bij Nocore, hier iets van mee te geven heeft de KPN Nocore klanten de gelegenheid gegeven hier eens te gaan kijken.
Na een interessante presentatie en een perfecte uitleg hoe het datacenter werkt werd er een indrukwekkende rondleiding gegeven.

Bijzonder is niet alleen de eerste Tier IV certificering in Nederland, het datacenter is ook ...

Lees meer →
0

Nocore biedt Uitzendmaster klanten continuïteit

Uitgestoken_Hand_nocore-600pxDoor persoonlijke omstandigheden binnen de directie, van software leverancier Combil C.A.S. te Almere, kan zij het onderhoud van haar softwarepakket Uitzendmaster vanaf 2016 niet meer garanderen. Hierdoor is er een continuïteitsprobleem ontstaan.

Zodra software niet regelmatig onderhouden wordt (denk aan CAO updates, wet- & regelgeving, etc.) zijn er direct problemen te verwachtten met de loon- en factuuradministratie. Meer dan 180 klanten zagen hun kritische bedrijfsproces in gevaar komen.

Uitzendmaster (Combil) heeft na intensieve verkenning van ...

Lees meer →
0
Pagina 1 van 5 12345