Vacature: Consultant gezocht!

Krijg jij energie van het inrichten en beter maken van bedrijfsprocessen? Zie jij jezelf als een sparringspartner voor een klant? En ben jij een ondernemend type? Lees dan snel verder!

Wij zijn Nocore Group, een organisatie die ERP software ontwikkelt voor meer dan 900 middel tot grote Schoonmaak- en Uitzendondernemingen. Daarbij zijn wij trotse marktleider in deze branches. Onze klanten kunnen met onze ERP software hun operationele, financiële én loonprocessen volledig automatiseren. Vanuit ons hoofdkantoor in Uden, ondersteunen de diverse ...

Lees meer →
0

Workshops AVG

In het kader van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) heeft Nocore op donderdag 26 april 2018 twee bijeenkomsten georganiseerd, voor haar flex- en facilitaire klanten. In deze bijeenkomsten zijn klanten geïnformeerd over de AVG, hoe klanten zich hierop kunnen voorbereiden, de AVG gerelateerde functionaliteiten in de Nocore Software en de Nocore AVG dienstverlening. Onze klanten hebben tevens gebruik kunnen maken van een overheerlijke lunch.

Alle klanten van Nocore hebben de presentatie inmiddels ontvangen die gebruikt kan worden als leidraad in de ...

Lees meer →
0

Beperkte bereikbaarheid vrijdag 20 april 2018

Vanwege een bedrijfsuitje zijn de medewerkers van Nocore op vrijdag 20 april 2018 minder goed bereikbaar. Binnendienst Flex en Binnendienst Facilitair zijn deze dag bereikbaar, echter met een beperkte bezetting. Wij willen u verzoeken om hier rekening mee te houden, uiteraard staan wij u graag te woord! Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Lees meer →
0

Roadshows Nocore

De afgelopen weken hebben wij diverse Nocore Online Roadshows door het hele land georganiseerd. In deze video kunt u zien dat dit een groots succes was! Zien wij u bij een van onze volgende Roadshows? Graag tot dan!

Lees meer →
0

Workshop SNUC en WTL goed bezocht

Op 12 oktober jl. werd voor directie en management van uitzendorganisaties een workshop SNCU en WTL georganiseerd. De workshop werd door 65 deelnemers bezocht. Een enorme grote opkomst!

In het eerste deel van de workshop kwam het onderwerp SNCU controle ter sprake of te wel de inlenersbeloning. Uitzendkrachten die volgens de ABU-cao werken, hebben per 30 maart 2015 recht op hetzelfde loon als vaste medewerkers in dienst van de inlener. Dit geldt al vanaf de eerste dag van inlenen en voor ...

Lees meer →
0

150 golfers aan start stralende schoonmaakgolfdag

Onder prachtige weersomstandigheden, de Schoonmaakgolfdag lijkt er patent op te hebben, zijn 150 golfers uit de schoonmaak- en hygiënebranche dinsdag 19 september de baan op gegaan.  De mist trok al vroeg weg, waardoor al snel de jassen uit konden en er onder het genot van een Italiaans drankje genaamd Scroppino van de zon kon worden …
http://servicemanagement.nl/150-golfers-aan-start-stralende-schoonmaakgolfdag/

Lees meer →
0

Winnaars van de Nationale Flex Golfdag 2017

Flex Golfdag 296

De spelvorm was Texas Scramble, waarbij elk team vanaf de beste afslag de volgende bal mocht slaan. De fel begeerde wisselbeker ging dit jaar naar:

Matthijs Pronk van Smart Services
Rogier Bleij van Flexforce Personeelsdiensten BV
Rogier Jonkman van Lukassen & Boer
Jan den Engelsman van Vakmasters BV

Inmiddels is dit uitgegroeid tot een evenement waar, de derde dinsdag van juni, jaarlijks ...

Lees meer →
0

Op zoek naar een ERP oplossing voor uw schoonmaakbedrijf?

Nocore organiseert voor alle prospects op 4 en 19 oktober as. demomiddagen. Op deze middagen kunt u kennis maken met onze ERP oplossing.

Het betreft hier een volledig geïntegreerd software systeem waarmee u het commercieel, operationeel en functioneel proces volledig kunt automatiseren. Denk hierbij o.a. aan uw loonadministratie, projectadministratie en planning.

Indien u interesse heeft kunt u zich hier inschrijven voor één van de middagen.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met verkoop@nocore.nl

Lees meer →
0
Pagina 1 van 6 12345...»