Nocore Flex  Nocore Facilitair  Nocore Thuiszorg

Nocore Group

Nocore Group biedt aan meer dan 700 bedrijven uit de flexbrancheschoonmaakbranche en thuiszorgbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). De software automatiseert uw commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking. Nocore heeft zich binnen deze branches ontwikkeld tot een gespecialiseerde branche leverancier en mag zich met trots rekenen tot een van de marktleiders in beide branches.

Software

Door de modulaire opbouw is de software geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen. Middels Webportals en slimme Apps kunnen uw werknemers en klanten eenvoudig en snel communiceren met uw organisatie. Daarnaast heeft Nocore met veel branche leveranciers en uitvoeringinstellingen geïntegreerde koppelingen die onze software verrijken.

Cloud

De software kunt u installeren op uw eigen server of afnemen in de Cloud, waarmee u 24 uur per dag 7 dagen per week onbeperkt en veilig van uw software gebruik kunt maken.

Service Organisatie

Nocore Group heeft de beschikking over een eigen service organisatie waar branchespecialisten  u ondersteunen in het gebruik van de software en waar wij op uw verzoek de loonverwerking uitvoeren. Dit kan structureel of incidenteel op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Hierdoor vinden uw primaire processen altijd doorgang en is de continuïteit binnen uw organisatie gegarandeerd.