headerslide
scroll verder

Onze softwareoplossingen

Nocore Facilitair

Nocore Facilitair biedt schoonmaakbedrijven, glazenwassers en specialistisch reinigingsbedrijven een volledig geïntegreerd software systeem en aanvullende diensten.

Nocore Flex

Nocore Flex biedt de flexmarkt (uitzenders, detacheerders en payrollers) een administratief ondersteunend softwaresysteem en aanvullende diensten.

Nocore Cloud

Met de Cloud diensten van Nocore zijn al uw belangrijke bestanden veilig opgeslagen, bent u beschermd tegen ransomware en zijn uw apparaten optimaal, conform de AVG wetgeving, beschermd.

Nocore ItsClean

Met Nocore ItsClean gaat u voor een totaaloplossing, die modulair is opgebouwd en waardoor er ingespeeld kan worden op verschillende vlakken van uw bedrijfsvoering.

Waarom Nocore?

Begeleiding

Samen met onze klant zoeken wij naar de best passende oplossingen.
Wij zijn professioneel, persoonlijk én denken mee vanuit onze klant.

Branche kennis

Wij hebben veel kennis in huis en blijven continu nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in de branche en bij onze klanten. Deze kennis brengen wij dan ook graag over op onze klanten en verwerken wij in onze software.

Software & Service

Wij blijven continu in beweging, ontwikkelen ons zelf en zoeken naar de inspiratie en innovatie om onze producten en diensten te blijven verbeteren.

Overstappen

Nocore heeft jaren lange ervaring in turn-key implementaties. Daarom leiden wij u graag door de implementatie stappen heen. Meer informatie vindt u op onze overstappagina.

Wat zeggen onze klanten:

Pieter Dokter
Mede-eigenaar FVH Facility

“Nocore gaf FVH Facility structuur en efficiëntie. Een waardevolle keuze voor ons. Andere bedrijven kunnen hier ook van profiteren.”

Bekijk de volledige referentie
Martijn Woudsma
Finance Manager bij People21

“Steeds weer bewijst Nocore haar partnerschap en bevestigen ze ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Met dezelfde FTE hebben we 40% meer medewerkers kunnen verlonen.”

Bekijk de volledige referentie
Laamia Elyounoussi
Eigenaresse Schone Zaak

“Voor mij is Nocore mijn ‘bijbel’ in schoonmaakbeheer. Het biedt efficiëntie en structuur. Een zegen na handmatige administratie.”

Bekijk de volledige referentie
Tom Veldman
People Professionals

“Door de fijne samenwerking met Nocore kunnen wij onze dienstverlening steeds beter en leuker maken. Dat zijn de voordelen van het afnemen van front- én backoffice bij één partij.”

Bekijk de volledige referentie
Wilco de Vries
Directeur Orion

“Dankzij Nocore hebben we nu efficiëntie, inzicht en gemak in onze administratie. Geen discussie meer over salaris en uren.”

Bekijk de volledige referentie
Bob van der Hoeven
HSU.nl

“Wat ik zo prettig vind aan Nocore Flex is dat we alles in één hebben: planning, uren én facturatie. We hebben nu een gewoon één bedrijf als aanspreekpunt.”

Bekijk de volledige referentie
Marije van de Ven
Manager backoffice bij Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten

“Met Nocore hebben we volledig gedigitaliseerde werkprocessen en één handige administratie. Een totaalproduct dat onze groei ondersteunt.”

Bekijk de volledige referentie
Erna Wijdenes
Officemanager Wijco Detachering

“Ik durf wel te zeggen dat we dankzij Nocore er met honderd procent op vooruit zijn gegaan met onze verloning. Er is zoveel kennis, zoveel controle in de software gebouwd en dit alles onder één dak.”

Bekijk de volledige referentie
Mark Tham
Directeur van Meijer Multicleaning

“Nocore Facilitair is overzichtelijk, tijdbesparend en ik zou niet meer anders willen werken. Het biedt efficiëntie en inzicht.”

Bekijk de volledige referentie
Orhan Parlamis
Managing director van Atik Uitzendbureau

“We hebben uiteindelijk voor Nocore Flex gekozen, omdat er een perfecte, directe koppeling met Plan4Flex is.” Dat geeft ons veel tijdswinst en gebruikersgemak.”

Bekijk de volledige referentie
Marianne van Dijke
Medewerker binnendienst Toekomst Schoonmaakbedrijven

“We hebben dankzij de software en apps van Nocore al veel bedrijfsprocessen kunnen digitaliseren en verbeteren.”

Bekijk de volledige referentie
Dion Jansen
Directeur Kloof Zorgprofessionals

“Voor onze urenregistratie en planning waren we bij Plan4Flex aangesloten en door daar de koppeling met Nocore aan toe te voegen kunnen we een stuk efficiënter werken ”

Bekijk de volledige referentie
Jaimie Fambach
Teamleider Specialisten en Manager Facilitydesk MAS dienstverleners

‘’Dankzij het digitaliseren van werkbonnen besparen we veel tijd waardoor er minder van de marge af wordt gesnoept.’’

Bekijk de volledige referentie
Andrew Zwaarts
Mede-oprichter Uitzendbureau 24/7 drive

“De software van Nocore heeft geholpen om als bedrijf te groeien. Het totaalpakket zorgt voor veel minder administratieve rompslop en dus tijdswinst, die we weer kunnen steken in onze kernactiviteiten.”

Bekijk de volledige referentie
Anita Giesen
Giesen Facilities

”Het werkt erg eenvoudig. Via de portal op de website maak je gemakkelijk het ticket aan en onze medewerkers weten hun weg hierin te vinden.”

Bekijk de volledige referentie
José Perik
Directeur Jansen & De Wit

”De samenwerking met Nocore is erg prettig: er is veel aandacht voor goede support en ze hebben veel kennis over de branche. Zij zijn altijd bereikbaar en er wordt direct geacteerd.”

Bekijk de volledige referentie
Johan Smink
Commercieel Manager Prestatie Personeelsdiensten B.V.

”Een 10 is perfect, dus dat is lastig te geven, maar absoluut een kwalitatief goede en snelle implementatie van Nocore met Plan4Flex.”

Vorige
Volgende

Komende trainingen Bekijk alles

03 apr 2024

Training Facilitair – Factureren & Inrichten

Deze training is bedoeld voor beginnende gebruikers van het Nocore Facilitair pakket (maximaal 6 maanden ervaring) die gebruik maken van de module factureren en verantwoordelijk zijn voor het facturatieproces en de administratieve afhandeling van klantgegevens. 

Nocore Uden
10 apr 2024

Training Flex – Online Gevorderden

Deze training is bedoeld voor ervaren gebruikers (minimaal 6 maanden ervaring) die gebruik maken van Nocore Online.

Nocore Uden
12 apr 2024

Training Facilitair – Nocore Online

Deze training is bedoeld voor beginnende gebruikers van het Nocore Facilitair pakket (maximaal 6 maanden ervaring) die gebruik maken van de Nocore Online.

Nocore Uden

Onze partners

Laatste nieuws Bekijk alles

Header nieuwsbericht webinars terugkijken goed
09-02-2024

Webinar terugkijken: Nocore Business Intelligence voor schoonmaakbedrijven

Op dinsdag 6 februari 2024 organiseerden we twee webinars over Nocore Business Intelligence voor schoonmaakbedrijven. In het eerste webinar gaan we in op Nocore BI Facilitair. Deze oplossing is...

bijeenkomst planbord medewerkers
08-02-2024

Eerste bijeenkomst werkgroep Planbord Medewerkers

Momenteel werken we hard aan het Planbord Medewerkers van Nocore FacilityApps. Hiermee kunnen schoonmaakbedrijven straks heel efficiënt hun personeelsplanning inrichten. Met deze overzichtelijke planningsmodule kunt u: Al uw medewerkers...

ict totaaloplossing
01-02-2024

Nieuwe partner CtrlCloud: een ICT-totaaloplossing voor bedrijven

Nocore kondigt de officiële samenwerking aan met CtrlCloud, een toonaangevende Microsoft-partner en specialist in Cloud-oplossingen. Sinds 2021 ondersteunt CtrlCloud Nocore met hoogwaardige IT-support en Azure-diensten, en vanaf 2023 zijn...

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op onze website graag meer informatie wilt. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G